Tuecobox

Tuecobox és una botiga online dedicada a la venta de productes ecològics i per a intoleràncies alimentàries. Promou el respecte al medi ambient i intenta facilitar l'accés a la compra de productes específics per a les persones que segueixen diferents dietes: vegetariana, vegana, candidiasi, sense gluten, sense ou, sense llet...

Ofereix una gran varietat de productes ecològics, des de joguines de cartró reciclat, disfresses de cotó, horts urbans i jardins verticals, productes de cosmètica per a nadons i adults, d'higiene íntima, bolquers ecològics amb tres segells de qualitat, algues, llavors... Cal destacar els productes específics per a la candidiasi, com el pa d'espelta sense llevat ni massa mare.

La seva empresa familiar es fonamenta en el tracte individualitzat a cada client, intentant donar resposta a totes les seves necessitats de forma ràpida i eficaç. Encara que són una botiga online treballen com si fossin una botiga del teu propi barri, pots consultar-los amb total confiança qualsevol dubte que tinguis per telèfon, correu electrònic o whatsapp, sempre seran allà per ajudar-te. Els seus preus són molt competitius.

Consulteu la seva web per assabentar-vos dels descomptes que fan periòdicament!