Tara Salud Integral

Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental, Barcelona)

Benvinguts a Tara Salut Integral, on trobaràs tot el que necessites per estar en harmonia amb el teu ésser, a través de les teràpies holístiques i la Cosmètica natural.

"Em baso en la Naturopatia Holística ja que, estudia els factors que regeixen la Vida per al manteniment i recuperació de la salut integral (a nivell Físic, Emocional, Mental i Energètic).

La Medicina Natural utilitza remeis naturals per aconseguir la curació i prevenció de les malalties. Els principals remeis que faig servir són les plantes medicinals (fitoteràpia), els suplements medicinals i les Teràpies Alternatives com la Medicina Xinesa (acupuntura, ventoses, moxibustió, Auriculoteràpia ...) ..

Les teràpies energètiques són clau per als grans canvis interns. Destaco les Flors de Bach, el Reiki, la Teràpia Crística, la Teràpia de Chakras i el Magnified Healing teràpies quàntiques harmonitzadores indicades per a tot tipus de malalties físiques, mentals, emocionals i espirituals.

Em centro en el Mètode Keymac, obertura de Memòria Akàsica i de Consciència, és un mètode de diagnòstic i tractament holístic que investiga les causes de qualsevol desordre o malaltia, és a dir, els bloquejos energètics causats per impactes negatius, amb la finalitat de pal·liar i prevenir els seus efectes, siguin físics o psíquics. El desbloqueig Keymac permet la recuperació del benestar de forma integral i que la persona manifesti tot el seu potencial i fortalesa, gaudint d'una vida plena i satisfactòria.

Disposo d'un ampli catàleg de productes de Cosmètica i Parafarmàcia natural perquè cuidis la teva salut tant per dins com per fora. La nostra missió és que trobis l'equilibri que necessites per obtenir la màxima plenitud en la teva vida."

D'altra banda, ofereixen Cosmètica i Parafarmàcia ayurveda Himàlaia, natural i sense parabens, una linea econòmica i amb una excel·lent qualitat! A Tara Salut Integral, et donen la mà ... Una abraçada de llum,