Orgonitas

Sant Martí de Centelles (Osona, Barcelona)

Rodolfo Alabi és d'Argentina, i resideix a Catalunya des de fa 12 anys. Actualment viu a la muntanya, és pare de família, amant de la natura i dissenyador industrial reconvertit en Enginyer de l'Ànima. En el seu procés de despertar de consciència, la vida el va portar a recordar l'alquímia energètica del cor, la geometria sagrada i l'espiritualitat natural, sense dogmes ni religions. Com tot alquimista, la raó i la intuïció és bolquen constantment en la recerca de la saviesa. En aquest procés va redescobrir les Orgonitas, que es van convertir en una de les seves missions: "tot allò material com a pont al món espiritual".

Els cursos i conferències de Geometria Sagrada i Retrobament Alquímic han estat un altre de les seves missions. Ha desenvolupat una teràpia anomenada Teràpia RA, en honor als seus guies solars i al pare sol Tatainti.

La teràpia RA implica viure en consciència en el "Nou Temps" renunciant a antics còdis i patrons ancestrals arraigats principalment en els nostres cossos subtils.

És un reiki sense egos, sense projeccions emocionals ni mentals. La teràpia està guiada per piràmides i models especials d'orgonita que se situen on elles dicten per harmonitzar el ritme de cada persona en el seu present. Els savis de llum visibles i invisibles ajuden, sostenen i guien la teràpia des de l'amor i la saviesa. No és una teràpia ensenyada, més bé sorgeix del desaprenentatge que ens permet recordar la saviesa originaria, els llibres sagrats que tots portem. No és religió, ni dogmes, no és xamanisme, és el camí dels savis de la llum.

Va dirigit a tots els éssers que desitgen vibrar i sincronitzar-se amb el nou temps a on viure amb consciència al present serà la nova dimensió, un lloc d'amor, respecte, reciprocitat i equilibri.