Minerartia

0.00 (1 review)
Bell-Lloc (Baix Empordà, Girona)

La Mary treballa curant amb quarsos i minerals des de fa més de 20 anys, utilitzant aquesta tècnica per curar l'ànima, doncs són llum i vibracions que ens regulen, condueixen, reflecteixen i permeten dirigir-nos cap al desbloqueig o la malaltia física.

És terapeuta de Reiki, utilitzant aquesta tècnica harmonitza el sistema energètic i allibera bloquejos del nostre cos. El teu equilibri mental i espiritual et farà millorar i acceptar tot en el teu camí, decidint ser feliç malgrat que ens vingui de negatiu a la vida. Moltes malalties són causades per la nostra ment, emmalaltint el nostre cos. L'equilibri, el cos, la ment i l'esperit, ens permet viure amb salut, felicitat i amor.

I també és terapeuta de SAAMA, una teràpia de desbloqueig. Busca els símptomes per tractar les causes, perquè no tornin. Els dolors desapareixen, les fòbies, malalties, emocions. Aquesta teràpia no treballa amb cap instrument, és quàntica i treballa amb vibracions, es poden tractar tant nens, ancians, embarassades, plantes, animals, espais, i és una teràpia que també es fa a distància.

Una gran maestra
0.0

Siempre tuve problemas de salud y cansada de tanta medicación, pruebas y un ir y venir del al CAP al Hospital, termine por tirar la toalla. Pero en mi camino se cruzo Mari, gracias a una amiga que insistió muchísimo que fuera a verla, doy gracias, mil gracias al Universo por tal encuentro. Se que aun le queda mucho conmigo, pero ya en la primera sesión fue impresionante, llevo 3 sesiones y os puedo decir que soy otra, muy feliz, veo las cosas en otro lugar, donde? no se, lo veo todo, pero como si no perteneciera a mi vida, algo que estuvo muchos años en mi mente torturándome, ella con un " chasquido " lo saco de mi y esta hay! porque lo veo, pero sorprendente mente! ya no en mi cabeza. Gracias muchas gracias por ser como eres, una adorable mujer y una gran Maestra.

ENARA

Was this review helpful to you? Yes No
Mostrant 1 resultat