Gestalt Empordà

La Palma ha anat creixent personal i professionalment fins a arribar a crear Gestalt Empordà, un “Espai de Salut i Creixement al Baix Empordà”, un espai d'acompanyament en processos per a la salut i el creixement personal basada en la Teràpia Gestalt i en els principis d’infermeria de Virgínia Henderson que contempla 14 necessitats bàsiques de l’ésser humà per a la salut i la independència.

Dirigit tant a persones que es troben en alguna situació de conflicte, dificultat o insatisfacció, com a aquelles que desitgen un procés de canvi, un major coneixement de si mateixes o millorar algun aspecte de la seva vida.

Les teràpies que ofereix el centre són:

Teràpia Gestalt

El treball s’orienta tant al coneixement i benestar amb un mateix com a les relacions amb els altres, tenint en compte els aspectes físic, mental, emocional i espiritual. A partir del respecte als propis processos i la presa de responsabilitat.

Teràpia Corporal Integrativa

En combinació amb la teràpia Gestalt, utilitzo diferents tècniques de respiració, atenció i moviment com a via de desbloqueig de la cuirassa muscular, directament relacionada amb el caràcter, per tal d’aconseguir més consciència i capacitat de resposta i expressió i en conseqüència, ésser més lliure.

Flors de Bach

Amb les essències florals del Dr. Edward Bach es treballa sobre els diferents estats emocionals, restablint el seu equilibri, el que incideix igualment sobre la salut general.

Es poden aplicar independentment o bé dins un procés de teràpia Gestalt o Corporal.

Reiki

Teràpia que equilibra suaument la nostra energia tant a nivell físic com mental, emocional i espiritual. Proporciona relaxació i revitalització en cas de cansament físic  o mental, confusió, estrès... Com les Flors de Bach, l’ofereixo tant en sessions independents com dins d’un procés de teràpia Gestalt o Corporal.

Qualsevol de les teràpies es poden fer en sessions individuals, de parella, tallers i grups.

La 1ª entrevista és gratuïta (consultar). S'accepta moneda social.

Consultes a Palamós, Vall-Llobrega i La Bisbal d'Empordà.