Espai Daina

Avinguda de la Pau, 18, Blanes (La Selva, Girona)

Espai Daina és un centre de teràpies naturals per retrobar l'equilibri del cos, la ment i l'esperit, gràcies als cursos, activitats, viatges espirituals i de salut que fan. Ofereixen:

  • Consulta terapèutica: Acupuntura, manopuntura coreana, Jikiden Reiki, restauració bioenergètica (acupuntura sense agulles utilitzant petits fragments de quars), reflexologia podal, Kokento (fototeràpia) i teràpia NAET (Nambudripad Allergy Elimination Technique).
  • Classes: De ioga, Qi Gong, Zarzen (meditació Zen), Jiu Jitsu (per adults i per nens), Kyushu, Bioenergètica, gimnàsia de manteniment.
  • Cursos: Formació en teràpies naturals i de creixement personal: Jikiden Reiki, manopuntura coreana, restauració bioenergètica, Qi Gong, taller de calendari Maya, taller de Mudras, xamanisme, meditació Zen.
  • Organització d'esdeveniments i viatges de formació: al Japó a aprendre Reiki, als temples de Japó per fer retirs i pràctiques de Zazen (meditació Zen) i la ruta de Kumano Kodo per fer senderisme i peregrinació.