Camino al equilibrio

Camino al equilibrio és una trajectòria d'aprenentatge personal, que ha sorgit per respondre inquietuds vitals sobre la possibilitat de fer canvis interns i externs que ens ajudin a ser més feliços. Un projecte que comprén el benestar físic i psíquic de forma holística i totalment dinàmica. Camino al equilibrio segueix en evolució, retroalimentant-se amb les experiències de tot aquell que emprengui una teràpia, nodrint-se de les seves opinions i valoracions, amb ganes de millorar i crear una gran comunitat de desenvolupament i superació personal.

Moltes persones desitgen modificar aspectes de la seva vida, però ignoren com portar-los a fi. Tenint les eines necessàries, poden ser ells mateixos i aconseguir allò que desitgin, optimitzant les seves capacitats amb eficiència.

A Camino al Equilibrio, pots trobar aquestes eines, gràcies a les activitats que ofereixen:

  • Meditació: Per cultivar estats mentals que proporcionin benestar i tranquil·litat, i eliminar-ne d'altres.
  • Concerts de bols de quars: Gràcies a les vibracions s'arribar a un estat d'equilibri, harmonia, serenitat i gran relaxació física i mental perquè l'energia torna al seu estat natural.
  • Reiki: Mitjançant la imposició de mans es retorna a l'equilibri, canalitzant la seva energia per aconseguir l'efecte desitjatsigui físic o emocional.
  • Massatges: Una eina antiquíssima per millorar funcions, ajudar en processos de sanació, disminuir l'activitat reflexa dels músculs, promoure la relaxació i el benestar i com a activitat recreativa.
  • Estiraments: Per disminuir la quantitat d'àcid làctic, evitar/pal·liar les contractures, millorar el reg sanguini, augmentar el rang articular i generar una major flexibilitat als moviments.