Condicions d’ús

L’utilització d’aquesta página web, www.espainaturalment.cat (d’ara en endavant Epai NaturalMent) implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

Espai NaturalMent té com a objectiu facilitar als nostres usuaris i al públic en general , la informació relativa a les empreses, serveis i informació generica que s’ofereix .
Naturalment no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la web, però, si que procurarà mantindre-la el més actualitzada possible.

Espai NaturalMent no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.
Espai NaturalMent no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el programari o maquinari de l’usuari, derivat de l’accés a la seva web o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

Espai NaturalMent és titular de tots els drets sobre el contingut de la web així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes, serveis i empreses que no són o no formen part de Espai NaturalMent, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per Esai NaturalMent.
Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït , copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Espai NaturalMent o de la respectiva empresa si n’és el cas.

Espai NaturalMent respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Pot trobar més informació a la pàgina sobre la Política de privacitat).
Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, dades de subscirpció al butlletí, suggerències o idees, es consideraràn cedides a Espai NaturalMent de manera gratuïta. No s’ha d’enviar informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són ​​propietat de Espai NaturalMent, són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per Espai NaturalMent. Apareixen en aquesta web a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany o referencía.
Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita.