HOLA A TOTHOM! INICI DEL PROJECTE

Fa anys el meu pare em va dir: Carol quan fas una feina que t’agrada inclús t’han de cridar per dinar, perquè el temps et passa sense adonar-te’n! 

Llavors jo treballava en alguna de les diverses feines que he tingut. No vaig donar-li importància perquè no vaig entendre al que es referia ben bé. Porto treballant des dels 14 anys i sempre he anat mirant el rellotge per saber si quedava molt per plegar.
He treballat cuidant nens, de dependenta, de repartidora de rams de flors (per cert, una feina genial, perquè reparteixes felicitat!!!), missatgera, recepcionista, d’auxiliar i tècnic de laboratori en medi ambient, caixera… I sempre he tingut la mateixa sensació. Mai he acabat de trobar el que realment m’omple. FINS AL PROJECTE. El dia que vaig despertar amb aquesta idea al cap, el temps se m’ha fet curt per arribar a plasmar totes les idees que volten pel meu cap per donar-li forma a aquesta idea.

Tot comença amb una llibreta i un boli, esbosso l’estructura de la web, començo a buscar tota la propaganda de les fires passades guardades en bosses, m’empapo de tutorials de WordPress, pregunto a amics i coneguts que els sembla la meva idea, passo 3 mesos intentant entendre com muntar un portal web i en vista del meu fracàs (no m’en sortia, posava una foto i se’m movia el text, volia crear un menú desplegable a l’esquerra i se m’obria a dalt…) vaig contractar un informàtic. Vaig invertir els estalvis que tenia en què vingués en David a plasmar en una pantalla el que jo tenia al cap. No podia perdre més temps! Quan em va presentar l’esbós de la web, m’hi vaig enamorar, encara quedava moltíssim a fer, però almenys la meva idea ja tenia forma. El projecte ja estava en marxa!!! Ara quedava llimar-lo i començar a treballar amb la gent.

Contactar amb tots aquells que volguessin sumar-se al projecte! He passat hores i hores enviant mails, recorrent fires i parlant amb gent, explicant mil vegades l’essència de tot això, el meu objectiu és clar: vull reunir a professionals que treballin des del cor, que un dia van decidir creure que un altre manera de viure és possible, a tots aquells entregats a la Mare Terra, que la respecten, que la valoren, que l’estimen i que la cuiden. Que han sabut veure que hi ha un altre llenguatge, una manera diferent de veure el món, amb més plenitud, més calma, més senzillesa. Professionals que han dedicat el seu temps a cultivar-se com a persones, doncs un dia van caure, però es van saber aixecar i ara han volgut ensenyar-nos que una pedra al camí no és obstacle. Hi ha gent que ha viatjat i ha recollit coneixements de grans mestres per poder-los transmetre aquí, a nosaltres. Hi ha gent que cuida la terra que cultiva, que creu que la malaltia no és una enemiga sinó una aliada per dir-nos que cuidem el nostre cos, hi ha gent que amb un massatge pot llegir el teu ser més profund, que escolta el silenci per retrobar-se a ell mateix, hi ha gent que respecta a les persones i els animals, que prefereix renunciar a la seva carrera o professió per no perdre’s cada etapa de creixement dels seus fills… HI HA GENT QUE VIU ESCOLTANT EL COR!!!

I és a ells a qui vull donar a conèixer, perquè de les seves ensenyances puguem aprendre’n tots! Aquesta és l’essència de tot això. Un món que jo vaig tenir l’enorme sort de descobrir fa temps i que m’agradaria compartir amb tots vosaltres.

Sabeu que és el que més em va sorprendre del projecte? Que abans de tenir la web i que és pogués veure físicament, hi havia professionals als que s’ho explicava quan encara no tenia ni forma i ja em deien que si, que s’animaven a compartir aquesta aventura!!! Heu de saber també que cada mail de tornada que rebo dels anunciants confirmant-me la seva participació una emoció enorme m’envaeix, i més d’una vegada m’ha caigut la llagrimeta! Siiii ho he de reconèixer, ploro davant de l’ordinador al veure segons quines respostes carregades d’amor! Gràcies, gràcies i gràcies a tots/es el que heu confiat en mi i en aquest projecte, no arribeu a imaginar el que sento en veure la vostra col·laboració!

PD. Ara entenc la frase que un dia em va dir el meu pare! Ara és a mi a qui han de cridar per anar a dinar, perquè això m’atrapa perquè m’encanta!

Carol

6 pensaments a “HOLA A TOTHOM! INICI DEL PROJECTE

 1. iban Autor de l'entrada

  M’encanta la pagina, com l’has enfocat i tota la feina que hi ha darrera. et dono molta força en aquest projecte que amb tantes ganes estas tirant endavant. molta sort

 2. Antonia

  Felicitats!! Primer per la pagina web, est molt i molt be. Però per sobre de tot per aquest projecta personal, que espero que si vaguin integrant molta i molta mes gent. M’agrada tots els apartats que hi tens, alguns encare sensa informació, es normal , es molt novell el projecta. Ens estem carregant el planeta, em de aprendre molt tots plegats i també a cuidar-nos d’una manera mes natural i cuidar el nostre entorn.

  FELICITATS!!

  1. Espai NaturalMent Autor de l'entrada

   Bones Antonia!
   Moltes gràcies per les felicitacions i per animar-te a escriure els primers comentaris.
   Sí, encara em queda força feina a fer. Arribarà un dia que totes les subcategories del directori tindran la seva definició per poder ajudar als nouvinguts a aquest món a entendre’l una mica millor.
   Estic totalment d’acord en què ens estem “carregant el planeta”. El canvi de l’entorn no arribarà fins que no fem un canvi profund en nosaltres mateixos. És inútil a vegades lluitar per grans fites, si no canviem nosaltres primer. S’ha de tenir un cor pur, per exigir que el tinguin els altres. Em arribat a un punt en el què em deixat de valorar l’aire que respirem, l’aigua dels rius, del mar i de la pluja, la llum del sol, la brisa del mar, l’enorme bellesa d’un camp ple de flors, als nostres germans els animals, caminar descalços per sentir l’energia de la terra, la meravellosa quietud d’una nit estelada i de lluna plena… la mare terra! L’estem deixant de banda. Però jo no perdo l’esperança de què la nostra generació ensenyem als nostres fills a respectar-la i estimar-la perquè un futur més net sigui possible.
   Una forta abraçada, Antonia!
   I sobretot gràcies per haver dedicat el teu temps en remirar la web que amb tant de carinyo estic creant!

 3. Marga

  Moltissimes Felicitats!!
  Encara recordo el dia que me’n vares fer cinc cèntims. Estaves tan il·lusionada amb el teu nou projecte!!! I per fí s’ha convertit en una realitat. Has creat del no res, una pàgina a on trobar des de profesionals de la salut a botigues especialitzades, passant per l’entreteniment. Una mica de tot alló que ens ajudi a cuidar la nostra ment i el nostre cos.
  Et vull agrair, de tot cor, el que t’has preocupat per ajudar-me a conèixer la meva malaltia i fer-te saber que gràcies a les teves recomanacions, em sento esperançada i en el camí correcte.
  Et desitjo el millor!!!

  1. Espai NaturalMent Autor de l'entrada

   Simplement m’has emocionat. Doncs la meva satisfacció al muntar tot aixó ha estat fer d’enllaç entre algú necessitat i aquell professional que pugui ajudar. Si ho he aconseguit la gratitut és meva!

   Una forta abraçada i moltíssimes gràcies!
   Carol

Deixa un comentari