Associació Jikiden Reiki de Catalunya

Avinguda de la Pau, 18, Blanes (La Selva, Girona)

¿Vols viatjar a les fonts del Reiki? ¿Conèixer els llocs històrics del Reiki i del seu fundador Mikao Usui? ¿Vols contactar directament amb mestres japonesos? ¿Conèixer la cultura tradicional japonesa i estudiar Reiki en el seu lloc d'origen?

Des de l'Associació Jikiden Reiki de Catalunya, ofereixen l'oportunitat de viatjar al Japó de la mà d'especialistes i coneixedors del Reiki japonès i del Japó. Amb totes les garanties de professionalitat i seguretat d'una agència de viatges legalment constituïda, ofereixen els millors preus i serveis des de fa més de 6 anys.

Tots els anys programen una ruta pel camí del Reiki. Un viatge obert a tots els practicants i simpatitzants del Reiki de qualsevol llinatge o escola. Per crear un recorregut molt especial pel Japó, amb visites guiades i activitats úniques, sempre acompanyats d'un guia en espanyol.

Des de l'associació s'encarreguen de tot: logística, bitllets d'avió, assegurances de viatge, activitats, cursos, visites turístiques, intèrprets i guies especialitzats.

 

No s'han trobat resultats