ARSS Arquitectes

ARSS arquitectes és un estudi d'arquitectura que integra Arquitectura, Salut i Sostenibilitat aplicat a edificacions, urbanisme sostenible, paisatgisme, particulars i empreses.

L'Alícia Castan, directora de projectes és arquitecta especialista en Sostenibilitat, Feng Shui Clàssic, Geobiologia i Salud de l´Hàbitat.

"A nivell personal sempre he sentit una gran motivació pel món intern i el món extern de les persones i de l´entorn que ens envolta, tant l´arquitectura, les nostres ciutats, com la natura; i com entendre i aprofundir en la relació entre la natura, l´home i el seu hàbitat, ens permet viure amb salut, benestar i major felicitat.

Això m´ha portat a estudiar i profunditzar des de fa més de 20 anys la geometria sagrada, la relació home-hàbitat-natura, l´arquitectura sostenible, la bioconstrucció, la Salud de l´hàbitat, la geobiologia, els camps electromagnètics en els habitatges, el Feng Shui Clàssic i al mateix temps la meditació, la visualització i la consciència corporal amb diferents tècniques. Dirigeixo el despatx d´arquitectura ARSS arquitectes (arquitectura – salut – sostenibilitat) on integro aquestes disciplines des de fa anys en el disseny dels projectes, tenint cura de la salut i harmonia de les persones i del medi ambient. Des d´aquesta motivació personal, fa 15 anys vaig crear la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima per crear els projectes d´arquitectura de les cases, acompanyant a les persones a deixar emergir des del seu interior, des de la ment sense judici, la ment no conceptual, la seva Casa de l´ànima, en un procés profund, pràctic i sanador. Imparteixo la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima juntament amb el Feng Shui clàssic i Geobiologia, en el Postgrau de Salut i Harmonia de l’Hàbitat del Col·legi d´arquitectes de Barcelona, i al Màster de Bioconstrucció de la Universitat de Girona. Sóc consultora i formadora de Feng Shui clàssic per particulars i empreses."

"Els arquitectes podem acompanyar, escoltar, ajudar i crear conjuntament amb les persones, per a transformar les cases que habiten en les seves llars amb un sentit profund." Alícia Castan

No s'han trobat resultats