Tantra y Amor Consciente

En Hari Dass i l'Amerai són practicants de Tantra Tradicional, Neotrantra i Sexualitat Sagrada, el que els permet transmetre els coneixements mil·lenaris sense renunciar a les dinàmiques més actuals. Es dediquen a ensenyar a les persones com integrar la seva sexualitat connectada amb el cor, la consciència, l'espiritualitat, l'energia i el plaer. Una forma d'estimar no sols des de la satisfacció personal sinó des de l'amor, no des de la dependència sinó des de la llibertat, un amor desinteressat, verdader i compassiu.

El Tantra és una forma en què els éssers humans s'alliberen del patiment i poden evolucionar. La part sexual del Tantra sols conforma una petita part del que conforma la ciència tàntrica, la majoria són pràctiques de meditació i mantres. Però practicar la Sexualitat Sagrada fa que et sentis més feliç, amb més llibertat, satisfacció i amor. Aquest canvi provoca un canvi en tots els aspectes de la teva vida, en la teva psique, el teu cos, la feina i la relació amb els altres.

Els facilitadors transmeten aquests coneixements i pràctiques en forma de tallers, amb una atmosfera lliure de prejudicis i una vibració amorosa molt alta, on s'experimenta un moviment interior d'expansió de consciència, gran aprenentatge, amor i sanació, el que porta a una gran transformació interior, veient resultats en un breu període de temps.

A Tantra y Amor Consciente t'ofereixen:

  • Cursos, tallers i xerrades de Tantra
  • Classes particulars de neotantra  i sexualitat sagrada.
  • Teràpia Integrativa: PNL, hipnosis, teràpia gestalt, respiració conscient.