Spazio Masajes

Spazio Masajes és un espai on podràs connectar amb el silenci del teu cor, on aprendràs a ser compassiu i conscient del teu propi cos, per poder així està ple i obert a les altres persones. Un espai on obtenir una nova visió de la teva vida i experimentar un procés de transformació prenen responsabilitat per la teva salut i benestar. Tindràs l'oportunitat de créixer en l'àmbit personal i professional.

El massatge californià a Spazio Masajes és una forma de treball corporal basat en els principis de la psicologia gestàltica, que integra diverses tècniques corporals amb el contacte conscient, la respiració i la presència. Aquestes virtuts, sumades a la intenció del terapeuta que serveix de guia per connectar-nos amb la nostra intel·ligència inherent i alliberar energies bloquejades per algun desequilibri, el distingeixen com a un art curatiu que evoluciona constantment.

Característiques del massatge:

  • Moviments llargs, fluïts i integradors que serveixen com a base a una àmplia gamma de tècniques de contacte profund.
  • Es realitzen principalment amb les mans, avantbraços i colzes, utilitzant olis que faciliten la fluïdesa.
  • Incorporació d'altres tècniques com estiraments suaus, moviments passius d'articulacions, treball sobre el teixit muscular profund, delicats balancejos cranials i moviments rítmics.

Beneficis:

  • Sensació d'integritat psíquica, física i espiritual i la pau i vivacitat que ofereix a qui la rep.
  • S'experimenta una profunda relaxació, alleujament en el tractament de dolors crònics, alliberació de bloquejos i contractures musculars, ampliació de rang de moviment articular i reorganització de les postures.
  • Increment d'energia, consciencia més elevada, major productivitat i per consegüent, alleugerir l'ansietat i l'estrés.