Son de Pol

C/ Calderon de la Barca 67 bis, Barcelona

Són de Pol és un equip format pel Tono i en Pol Carbajo, que fan samarretes de cotó ecològic. En Tono és un artista de reconegut prestigi i en Pol un nen de 10 anys que té un llenguatge i una potència gràfica meravellosos. La seva empresa neix de la barreja entre l'experiència en l'art i el disseny, la frescor i l'espontaneïtat d'un nen. Per això sempre no sols són una empresa, són un punt de trobada per a la il·lusió.

Creuen en la col·laboració i la riquesa de l'intercanvi d'actituds i idees. No creuen en les separacions generacionals. Els diverteix barrejar. No, no us penseu que Pol és passa el dia lligat a la taula de dibuix. Al contrari, en Pol dibuixa el que vol i quan li ve de gust amb total llibertat. Mai fan comandes concretes perquè perdrien la màgia. Els dissenys surten del seu arxiu de dibuixos, no els fa específicament per a la marca, els fa quan alguna cosa li crida l'atenció o li interessa. Després fan la selecció, escollin els que tenen coses en comú, per exemple a ell li encanten els animals marins i en dibuixa molts.

Una vegada que està feta la selecció, comença el meticulós treball de redissenyar i adaptar els dibuixos a les peces. L'elecció dels colors i models, el packaging, la comunicació i tot el que hi ha al voltant del projecte. Per la serva manera de ser i de viure tenen algunes coses molt clares sobre el sector tèxtil i volen aportar una altra manera de produir i de consumir moda. Creuen què es poden fabricar productes que li agradin a la gent, sense que per a això calgui explotar a ningú o perjudicar el nostre planeta, per això garanteixen que els seus productes són ecològics, sostenibles i que en la seva fabricació hi ha un repartiment just de la riquesa. Les seves peces estan confeccionades en cotó ecològic i els dibuixos estan serigrafiats amb tints a l'aigua.

Si tens algun problema d'al·lèrgies o pell delicada, t’aniran molt  i notaràs una bona diferència al tacte amb altres cotons convencionals, t'ho podem assegurar.

Per la pressió de la gent, algunes grans marques han tret línies ecològiques de roba, però són elles mateixes les que certifiquen que les coses estan ben fetes, no hi ha un control exterior i independent. En això són molt clars i les peces compten amb els tres segells de control de qualitat més exigents i expedits pels organismes internacionals més seriosos. El seu marge de beneficis és menor, però prefereixen dormir tranquils. Creuen que el món es pot canviar, si canvia la nostra mentalitat i els nostres hàbits de consum i producció de béns, per això són i produeixen així.