Siri Artesano

Siri Artesano és un projecte creat per Manshant Kaur, Valeria Lopez i Natalia Allievi, el seu objectiu és oferir a les persones un nou coneixement, "La importància de vestir amb teixits orgànics". Participen amb la seva petita aportació a la recuperació d'un planeta net i d'un canvi de consciència.

Proporcionen roba de disseny, feta a Espanya i de forma artesanal, amb cotó 100% orgànic certificat.

"Imaginem un món millor, un món en el qual el desenvolupament de la humanitat pugi el seu grau de consciència cap a l'estabilitat del planeta, on les persones sentin que la natura és el suport vital i no una font inesgotable de recursos. Sabem que sols canviarem el món si creiem que podem fer-ho, i tu també pots fer que es faci possible."

Consum responsable

Sols treballen amb proveïdors amb certificats ecològics que garanteixin la condició orgànica dels productes tèxtils, des del cultiu i la recolecció de la matèria primera fins a la seva fabricació; sent així ambiental i socialment responsable.

Beneficis

ÉS SALUDABLE PER LA TERRA I PER TU!

Evita que la pell entri en contacte amb productes químics tant com els que s'utilitzen normalment en l'elaboració de les peces de roba com els que s'aboquen al camp en el moment del cultiu.