Sabine Wolff

Carrer de Lincoln 27, àtic 1, Barcelona

La Sabine Wolff ha creat Sat Yoga y Terapias Holísticas un espai d'apertura de consciència per aprendre a viure el nostre màxim potencial. Les nostres teràpies holístiques t'ajudaran a trobar el teu benestar tan físic, emocional i mental.

A Sat Yoga ofereixen diverses teràpies:

 • Obertura de la Memòria Akàsica i Consciència - MÈTODE KEYMAC: A la primera fase del tractament es localitzen les causes que impedeixen a la persona  gaudir d'un benestar complet. A partir del diagnòstic es configura un tractament específic basat en la combinació de diferents tècniques terapèutiques.
 • Kundalini Yoga: O Ioga de la consciència, que consisteix en tècniques ioguiques senzilles per mantenir el cos forma i la ment forta i flexible per afrontar millors els canvis i l'estrès. A través de les tècniques de respiració i meditació es pot aconseguir la pau a la ment.
 • Kinesiologia: El nostre cos té una gran quantitat d'informació, conscient i inconscient, que mitjançant una sèrie de preguntes ens contesta exactament les respostes. La teràpia està basada en un diàleg amb el cos, perquè ens doni la informació que necessitem saber, gràcies a un test muscular.
 • Auriculoteràpia: A l'orella hi ha punts reflexes per cada zona del cos, que són perceptibles en cas de malaltia, quan una zona del cos perd l'equilibri, es poden detectar a l'orella els punts alterats. Aquesta tècnica s'utilitza per a malalties agudes com cròniques amb ràpids resultats. S'ha obtingut resultats favorables amb: trastorns funcionals (endocrins i orgànics), mals de qualsevol causa, trastorns psíquics i depressions o ansietats, al·lèrgies, hàbits tòxics, enuresis nocturna, insomni, etc.

 • Massatge cranial: La feina, les preocupacions i altres molts factors són responsables de la majoria dels dolors musculars, quasi sempre localitzats a l'esquena, així com cefalees i d'altres malalties provocades per l'estrès i un excés de tensió muscular. El massatge activa el sistema circulatori i limfàtic ajudant a la nutrició dels teixits, a l'intercanvi d'oxigen i eliminació de les substàncies de rebuig, mitjançant delicades i agradables digitopressions, que equilibren el ritme i les funcions sacro-cranials.

 • Reequilibri energètic: Utilitzant vàries tècniques (quiromassatge, drenatge limfàtic, sedatiu, ayurveda, reiki, craniosacral) per equilibrar els teus cossos energètics.
 • Reiki:  Per desbloquejar els punts energètics (xacres) i que l'energia pugui tornar a fluir, per tal que el cos no arribi a emmalaltir-se. Els beneficis del reiki alleugen el dolor, alleugen tensions físiques i mentals, l'estrès, activa el sistema immunològic, equilibra i incrementa el benestar, redueix els processos de recuperació i l'efecte secundari de la medicació, afavoreix la creativitat i les ganes de viure.
 • Reflexologia podal: Manipulant els punts reflexes, les corrents energètiques limfàtiques i sanguínies mitjançant el massatge s'activen i vitalitzen els òrgans sobre els quals té influència, tractant problemes físics, personals, de conducta, del comportament, penes i conflictes.
 • Flors de Bach: S'utilitzen tant per malalties físiques o psicosomàtiques, com per trastorns psicològics o emocionals, perquè ajuden a profunditzar al nostre interior i a equlibrar-nos.

 • Fitoteràpia: És l'ús de plantes medicinals per prevenir, per alleujerir o curar malalties.

 • Dietètica i nutrició / Reeducació dietètica: Alimentar-se adequadament influència a la resta del teu organisme, tan sols tenint equilibri entre moviment, correcta alimentació i repòs pots aconseguir una vida saludable.
 • Iridologia: És la ciència que estudia la salut del cos a través de l'iris. L'iris és una important font d'informació, revelada a través dels seus signes, formes i colors.
 • El nen interior: El nen interior és la part de nosaltres que encara no s'ha curat. A cada etapa el nen interior té unes necessitats i si de petits no van estar cobertes, d'adults tenim problemes derivats d'aquesta etapa. La teràpia consisteix en una visualització on pots veure com està aquest nen interior, què sent i què necessita.
 • Connexió amb l'essència: Amb aquesta teràpia connectes amb la part divina que hi dintre teu, de cada un de nosaltres. S'aconsegueix a través d'una profunda relaxació, visualització i meditació.
 • Concerts de bols de cristall de quars: Els sons purs que emeten els bols de quars harmonitzen les freqüències de la matèria de l'entorn. Els efectes són reconeixibles per l'inconscient de l'ésser humà silenciant el cos mental, tranquil·litzant les emocions i vivent la freqüència tan desitjada, que és la pau.