Pastisseria biològica vegana Gisela

La Gisela Izard és musicoterapeuta, pastissera, coach de salut, vegana i mare. Aposta per la cura personal i el poder de la nutrició basada en els vegetals. Es va formar en literatura, música, psicologia, art i pastisseria. Aquesta base i la seva experiència l’ajuden a trobar la millor forma de benestar que permeten crear canvis que porten a viure una vida rica i honesta amb un mateix.

Gisela està especialitzada en la producció de pastisseria artesanal vegana ecològica i celíaca. Ofereixen tota mena de postres saludables, sense greixos ni productes animals, tot fent servir farines integrals de cereals o llegums diferents del blat com ara la civada, l’espelta, el sègol, el blat de moro, l’arròs, el cigró…. Per això, són adients per a les persones que segueixen una alimentació vegana i/o vegetariana, intolerants a la lactosa, o amb al·lèrgies a l’ou, o al gluten, i també, són adients per a qui desitgi gaudir del menjar sa i sense additius. Introduïm el concepte de menjar saludable a la pastisseria, tot combinant l’elaboració de pa i pastisseria amb els principis del moviment “Slow Food”, els productes km 0 i de temporada.

La passió pel món saludable i de la pastisseria els impulsa a reduir la quantitat de sucre a una tercera part o a substituir-lo per fruita, i a seguir innovant cada dia amb la creació de nous formats i combinacions. El secret d'un bon producte és la matèria prima, el procés i el temps que necessita l’elaboració artesanal.

Què trobaràs? Salut per sobre de tot! Explicacions al perquè de les coses i sobretot, ètica, honestedat i respecte a la Natura i al nostre cos.

Pastissos i Tartes bio vegans

Temporada: Tatín de poma, Tatín de préssec o ceba, de préssec, maduixa, taronja, llimona, ceba, pastanaga, cada estació té les seves fruites i verdures, espècies o fruits secs.

Xocolata: Sacher, Brownie, Xocolata i taronja, xocolata i coco, garrofa

Galetes dolces: Cookies, coco i civada, espècies, espígol, rosa, garrofa, poma.

Galetes salades: D’api, mostassa, pebre rosa, xili, alfàbrega.

Pa amb ingredients de temporada, espècies o fruits secs.

També fan tallers a mida.

Quins ingredients fan servir a Gisela, pastisseria biològica?

Pel pa: Aigua, farina, llevat, temperatura i temps.

Pels pastissos i les galetes: Farina, sucre (morè o fruita), greix (oli d'oliva, de girasol, mantega de coco), un element aglutinant (fruita, aigua, oli), la temperatura i el temps.

Aigua

Filtren l'aigua i apliquen els principis energètics de la filosofia zen i la medicina ayurvèdica. També tracten l'aigua amb els consells d'en Masaru Emoto.

Farines

Totes les farines són integrals. Els agrada ferpa i pastissos amb farina de cigró, de blat de moro, d'espelta, de civada, de kamut, d'arròs...

Greix 

Substitueixen la mantega o margarina per oli d'oliva verge extra, de girasol de primera premsada o de coco. En cap cas afegeixen greix animal.

Ous

Substitueixen mel i ous per fruita amb pectina natural, com la poma o el préssec. Fan servir llavors i civada, de vegades agar agar o farines sense gluten.

Sucres

No utilitzen sucre blanc refinat! Utilitzen 100% per fruita fresca o seca per endolcir els productes!

Llevats

Per als llevats químics dels pastissos fan servir un llevat a base de bicarbonat i cremor tàrtar fet per ells. Així com la massa mare del pa, que han aconseguit fer-la ells mateixos seguint els consells de diversos forners com en Dan Lepart.