P.S. Let's Feel Good

L'Eugènia és cocreadora del projecte P.S. Let's Feel Good.

És renaixedora, és a dir, terapeuta en Rebirthing-Breathwork una eina meravellosa que estarà encantada d'ensenyar-te.

Aquesta eina es basa principalment en la respiració conscient i connectada amb l'objectiu de desbloquejar el nostre mecanisme respiratori de tots els bloquejos que hem tingut en la nostra vida. ¿Penses que no has tingut cap? Pensa en el següent: ¿Has retingut mai la respiració per un ensurt? Si la resposta és positiva sí que n'has tingut.

D'altra banda també treballa amb psicologia creativa per a canviar totes aquestes creences limitants que no ens deixen aconseguir, de vegades, els nostres objectius com ara el típic pensament més negatiu que tenim sobre nosaltres mateixos. ¿Tens en ment el teu? I sabries dir ¿Quant de veritat té aquest pensament? O bé ¿En què et bases per a creure en aquest pensament? O no només això ¿Quin és el preu que estàs pagant per tenir aquesta creença? De fet, ofereix un taller per a treballar la teva mentida personal i poder tombar-la.

En el seu primer any com a renaixedora va aconseguir deixar de fumar mitjançant aquestes dues eines: la respiració i l'eliminació de creences limitants, experiència que va donar-li la possibilitat d'escriure un e-book i posar-ho a l'abast de la gent que ho necessiti i poder estar a la teva disposició per ajudar-vos a aconseguir la fita de convertir-vos en exfumadors.

Ha col·laborat en diverses formacions de Rebirthing formant part de l'equip de la formació i ha treballat junt amb la Marian Navas, la Irene Jové i el mateix Leonard Orr, creador del Rebirthing.