FAC Centre Terapèutic Alternatiu de Catalunya

Plaça Pep Ventura, nº 1, Vallvidrera (Barcelona)

FAC Centre Terapèutic Alternatiu de Catalunya és un centre terapèutic on s’ofereixen teràpies holístiques (treballen el cos de forma integral) per a qualsevol tipus de dolència física o emocional. A través d’un sistema propi d’estudi (Mètode Keymac), creat fa més de 20 anys per la directora del Centre FAC, Griselda Vidiella, avaluen l’estat de la persona, detecten els desordres energètics (bloquejos energètics), i elaboren un tractament a mida combinant diverses tècniques terapèutiques. D’aquesta manera, ofereixen una solució integral on es treballa a nivell físic, energètic, mental i emocional.

Keymac –Obertura de Memòria Akàsica i Consciència – és un mètode holístic (integral) de diagnòstic, tractament i formació que investiga les causes de qualsevol desordre o malaltia, és a dir, els bloquejos energètics causats per impactes negatius, a fi de pal·liar i prevenir els seus efectes, siguin físics o psíquics.

Mitjançant el mètode Keymac s’alliberen tots els bloquejos, es recupera el benestar de forma integral, i la persona pot manifestar tot el seu potencial i fortalesa, podent gaudir d’una vida plena i satisfactòria.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre el Mètode Keymac: http://www.centrefac.org/terapias-alternativas/metodo-keymac

Primera visita de diagnòstic

El primer pas que realitza el pacient a FAC és una visita de diagnòstic. En aquest diagnòstic es detecten els desordres energètics que provoquen les dolències físiques o psíquiques i, a partir d’aquesta detecció, es configura el tractament personalitzat per a cada pacient, doncs cada persona presenta bloquejos diferents i amb diferent intensitat.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre el diagnòstic Keymac: http://www.centrefac.org/diagnostico-keymac

Tractament Keymac

Un cop realitzat el diagnòstic, el pacient realitza el tractament al Centre FAC que compta amb un equip multidisciplinari de terapeutes, els quals apliquen les diferents teràpies als pacients.  El tractament consisteix en la combinació de diferents especialitats Keymac amb teràpies alternatives complementàries. Els tractaments del Mètode Keymac són la Keypuntura, el Keyshu, el Keyveda i la Reflexokey i el seu valor afegit es troba en el fet que complementen les pròpies tècniques de l’Acupuntura, el Shiatsu, el massatge Ayurvèdic i la Reflexologia amb un treball amb quarsos sobre punts específics de desbloqueig i amb l’ús d’essències de desbloqueig Keymac.

En el següent enllaç trobareu informació de les teràpies que es poden incloure dins del tractament Keymac: http://www.centrefac.org/tratamientos

La vessant formativa del Centre FAC

El Centre FAC, a part de la vessant terapèutica, també ofereix activitats per al benestar, cursos per aprendre tècniques terapèutiques i formacions de llarga durada. L'escola, batejada com “Escola de Coneixement” ofereix un ampli ventall de cursos, tallers i formacions vinculats a l’àmbit de la terapèutica. Els docents de totes i cadascuna de les activitats són especialistes en les matèries que imparteixen, fet que garanteix la qualitat i la professionalitat de les mateixes.

A través dels següents enllaços trobareu informació relativa a: