Espai Ser

A Espai Ser han creat un nou mètode: Crystall SER, un mètode integral hologràfic d’acompanyament evolutiu humà, desenvolupat al llarg dels anys, fruit de l'experiència en diferents disciplines, mètodes, teràpies holístiques, tècniques, savieses, ciències i vivències, el qual integra, comporta i unifica tots els nivells del ser, és a dir a nivell biològic, energètic, emocional, mental i existencial.

Es basa en diversos pilars: la descodificació biològica o bio-coherència psicoemocional, l'anàlisi transgeneracional i psicogenealogia, ayurveda, kinessiologia holística, astrologia evolutiva, alquímia i espagyria, eneagrama, caballa aplicada, MTC, PNL, terapia constel·lar sistèmica, anàlisi psicopostural integral i terapies manuals integrades.

Per tant abarquen diversos camps:

  1. La Salut Integral amb el mètode Crystall Ser, mètode terapèutic que  unifica tres aspectes del ser, la bellesa, la salut integral i la consciència del ser, l’autoconeixement i el creixement personal. Una tríada basada en el sistema del concepte hologràfic universal, COS-MENT-ÀNIMA, també per animals i mascotes.
  2. Bellesa i bioestètica: Amb tractaments facials i corporals biològico-dinàmics (massatges ayurvèdics: Abhyangam, Mardan, Shirodhara, Pinda swedana, Urdvatan, Shiro Abhyangan) , perruqueria biodinàmica, assessoria d'imatge i potencial personalitzada.
  3. Complements terapèutics: feng shui biodinàmic personalitzat, estudis de biogeopatología, astrologia terapèutica, dietoteràpies (integrades, hol·logenotípica, ayurveda, ortomol·lecular, energètica xinesa...), tallers, seminaris i cursos (de permacultura, agricultura biològico-dinàmica, cuina solar, construcció biodinàmica...), visites guiades per la Seu simbòlica, esotèrica i gòtico-romànica, grup d'assessorament a la lactància i la maternitat i estudi i investigació grupal en Ciències Holístiques.
  4. Creixement personal: constel·lacions familiars sistèmiques i teràpia grupal, taller d'equilibratge emocional, iniciacions Merkabah nivells I, II i III, psicodinàmica existencial regressiva i estudi d'Astrologia Evolutiva,

I ofereixen diverses opcions:

  • Consultes, serveis, I activitats presencials. En els mateixos espais on estan situats, en domicilis particulars I altres ambients.
  • Consultes i assessorament online, mitjançant: videoconferències, telèfon, correu electrònic i xats.
  • Cooperativa mutual: Pots fer-te soci aportant una quota anual per gaudir de tots els serveis, teràpies i activitats amb importants descomptes de fins al 80%!