Esnatur, botiga de productes naturals

És una botiga de productes naturals, que neix amb la finalitat d'ajudar a completar les necessitats del dia a dia amb productes naturals, ecològics i respectuosos amb el medi ambient, així com amb la intenció d'ajudar a millorar la cura de la teva salut i la dels teus.

Han realitzat una acurada selecció de marques per garantir la més alta qualitat dels productes al millor preu.

La seva gamma es compon de productes per:

  • La salut: Pròstata, sistema renal, digestiu, cardiovascular, respiratori, immunològic, ossi i articular, estats anímics i emocionals i mals de cap, vista i migranyes.
  • La dietètica: Salut sexual, antioxidants, nutrició esportiva, cabell, pell, ungles, especials per la dona, memòria i concentració, esgotaments, cansament i fatiga, dietes de control de pes, vitamines, minerals i oligoelements.
  • La cosmètica: Olis purs, línia masculina, gels d'aloe vera, cures facials, productes solars, cures corporals i tractaments facials.
  • L'alimentació: Begudes vegetals, oli, sal i condiments, cereals, llegums, esmorzars i productes per picar, substituts del formatge, la carn i el peix, patés vegetals i algues.
  • Herbolari: Infusions, plantes, extractes, Flors de Bach, infusions en càpsules.
  • La higiene: Cures capil·lars, cures bucals, sabons i perfums naturals, desodorants i llar.
  • Infantil: Bany i dutxa, productes solars, complements alimentaris, cremes, llets i olis corporals i alimentació infantil.

Pots visitar també el seu Blog, on publiquen articles interessantíssims sobre el món eco! Amb consells sobre alimentació, bellesa, plantes, salut i benestar, llar i infantil.

http://esnatur.com/blog/

Keywords
botiga eco, bio, herbolari, salut, dietètica, cosmètica, alimentació, higiene, infantil, harpagofito, colagen, aigua de mar, protector solar, bio