Elma Roura

L'Elma és una dona inquieta, amb un compromís de vida: ser feliç a lo gran i sense reserves.

Als 14 anys ja assisteix a trobades i conferències per formar la seva espiritualitat, participa també en vàries jornades de trobades de joves de tota Espanya per fer recessos de silenci i seminaris d'estudis de eneagrama, motivació a través de l'estudi, gestió emocional i connexió interior. Als 15 anys dóna les seves primeres conferències!

Diverses vivències personals l'han portat a profunditzar en el concepte de l'èxtasi i a comprometre's més amb la llibertat personal i la connexió amb la realitat. Ha viatjat per Espanya, Europa, Índia i Estats Units per seguir aprenent i desenvolupant diverses tècniques personals. Totes aquestes vivències l'han portat a la conclusió que la millor formació és la vivència, l'experimentació i la integració dels coneixements.

L'Elma és:

  • Especialitzada en processos per sortit del patiment
  • Professora de Tantra
  • Professora del Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona, sobre responsabilitat personal i sexualitat conscient.
  • Professora de La Akademia un màster gratuït de desenvolupament personal per joves entre 16 i 22 anys.

Desde fa més de 10 anys té consulta pròpia, per la que han passat centenars de persones i fa més de 50 tallers, seminaris i conferències anuals.

https://www.youtube.com/channel/UCYtQuZz0TCPdHT2IfkJF7oA