Coaching para el Corazón

L'Ametlla del Vallès i Barcelona (Vallés Oriental, Barcelona)
L'Ananda Yin va crear Coaching Para el Corazón fruit de l'estudi d'anys a través del Màster de PNL&Coaching, cursos de gestió emocional, investigació de psicologia positiva, llei d'atracció, ho'oponopono, EFT tapping, Life Alignment, Reiki Vibracional i del so i Flors de Bach.
També fa assessorament nutricional i magnetoterapia amb una màquina que utiliza camps magnètics polsants amb baixa freqüència i amb baixa intensitat en acció.

¿Què és el Coaching Para el Corazón?

És l'art de regular des del cor a les persones per conèixes i entendre el món en el que vivim d'una manera feliz i armoniosa.

El coach formula preguntes i acompanya a les persones a descobrir les seves pròpies respotes. Treballa a través de les conversacions, els estats d'ànims i el cos, treballa sobre tot el teu Èsser.

¿Com et pot ajudar en la teva vida?

T'ajuda a trobar la millora personal des del teu cor, ampliant tots els aspectes de la teva vida, perquè conté una poderosa caixa d'eines per anar cap als teus somnis i tot el que estaves buscant. Et llença als teus objectius i aconsegueixes liderar la teva vida.

En poques sessions pots arribar a veure canvis importants i crear la vida que et mereixes.

¿Què desenvolupes a través del Coaching para el Corazón?

  • Un canvi en la manera de veure't a tu mateix i de veure el món que t'envolta.
  • Desenvolupes més intuïció perquè et deixes emportar pel teu cor i fa que et sentis més segur/a.
  • Confiança en tu i en els teus projectes.
  • Acceptació de com et sent i com et relaciones amb els altres.
  • Validació d'un Ésser autèntic i amb opinió legítima.
  • Ús del llenguatge més positiu.
  • Pau interior i calma al cor.

Ampliar la nostra consciència és aportar llum on hi ha obscuritat per retrobar-te tot allò valuós que havíem perdut. Des del cor podem ampliar i sentir major poder.