Centre Odontològic OSICS

5.00 (1 review)
El Centre Odontològic OSICS engloba una activitat basada en l'odontologia primordialment infantil, mínimament invasiva multidisciplinar, preventiva i amb una visió global del cos. Són un equip de 10 professionals especialistes en l'àmbit de la salut bucal, postural, logopèdica i teràpies alternatives, encapçalat per la doctora Íngrid Àlvarez Valencia que des de fa 3 anys va iniciar aquest projecte, Os Sanum In Corpore Sano, amb la idea de canviar l'odontologia que es realitza actualment, on es tracta el problema i no es treballa per evitar-lo en un futur.
Cal fer una exploració del pacient que no es limiti a les dents, sinó que tingui en compte també els factors de risc de la càries, com la dieta, els hàbits de raspallat i la saliva. A més treballen la boca dins un tot, el cos. Per això, les dents sanes són essencials per a una bona postura i el control de l'estrès.
Ofereixen totes les especialitats odontològiques, les més característiques són:
  • L’Odontopediatria, on treballen la prevenció i la cura dels més petits.
  • L’Ortodòncia postural i esportiva, on l’oclusió té un paper important a la posició postural.
  • L’Ortodòncia lliure de metalls: Invisalign®
  • L’Odontologia Multidisciplinar Mínimament Invasiva (MI), on s’utilitzen materials el màxim de biocompatibles, eliminant materials amb metalls no beneficiosos pel pacient i valorant si un material no és compatible amb aquell pacient mitjançant kinesiologia, que el pacient mantingui una boca i cos sa,
  • L’Orientació nutricional i dietètica, per evitar càries i altres malalties.
  • L’Atenció a l’embaràs i lactància, des dels pares fins als nadons cal treballar per tenir una bona salut i bons hàbits.
Ganes d'anar al dentista
5.0

Bona tarda!!
Com qualsevol persona que odia anar al dentista, cansat de què diferents especialistes em donessin un fals diagnòstic pel meu mal de queixal, vaig topar amb OSICS, un centre on abans de mirar-me la boca em varen fer una explicació super coherent del perquè del meu dolor, tot seguit em varen empastar un queixal que personalment ni em vaig adonar, i finalment em vam fer una higiene explicant-me com ho havia de fer jo en un futur perquè no em tornes a passar.
Per tot això, gràcies a totes les persones que formen part d'aquest projecte. Gràcies Osics

Was this review helpful to you? Yes No
Mostrant 1 resultat