Biodaya

Carrer de Vallirana 15 Baixos, (Barri Galvany), Barcelona

En Luís ha creat Biodaya, una fusió entre "bioenergètica” i “Hridaya”. “Hridaya” és una paraula sànscrita que significa "cor", traduint-ho com el cor és el centre de la nostra saviesa.

Biodaya neix per acompanyar a través de la pràctica bioenergètica transpersonal no dual, o bio+, el procès de descobriment, tant a nivell personal com grupal, del cor que som cadascú de nosaltres i de la percepció de la vida a través de les relacions que creem a partir d'aquest cor.

En els tallers grupals, a través d'exercicis, jocs, dinàmiques, balls i meditacions es va profunditzant i alineant els diferents cossos que som: físic, energètic, emocional, mental i espiritual fins a arribar a un procés de transformació a través de la integració d'aquests cossos, arribant al "Ser" més profund que som en realitat.

En les consultes individuals, igualment s'utilitza el cos com a medi per expressar tot l'anteriorment bloquejat, immòvil, paralitzat, sense vida, per a després d'una primera xerrada terapèutica i utilitzant el massatge bioenergètic profund, aconseguir que les parts es revitalitzin i tornin a formar part d'un tot integrat, a partir de llavors es pot treballar els desbloquejos emocionals, sentiments, idees prefixades que poden acotar la nostra capacitat de viure d'una manera lliure la nostra vida.

En Luis Rodríguez és terapeuta bioenergètic, format fins al 2º nivell de Reiki a l'escola Usui Shiki Ryoho, format també en tècniques de sanació energètica manual i monitor d'exercicis bioenergètics.