Aula Astrològica de Catalunya

Travessera de Gràcia, 248, entresol 3ª, Barcelona (barri de Gràcia, metro Joanic)

L’Aula és un espai especialitzat en la docència d’astrologia psicològica, tant per a qui vulgui ampliar els seus coneixements, com per a qui vulgui assolir un nivell professional d’interpretació. L’itinerari de la formació està organitzat en tres nivells: interpretació de la carta natal, astrologia dinàmica (tècniques de previsió) i perfeccionament de la interpretació & tècniques avançades. Oferim una visió actualitzada, dinàmica i pràctica de l’astrologia.

Les directores i docents de l’Aula, Glòria Roca i Cristina Alvarez, som DFAstrolS – Diploma de la Faculty of Astrological Studies of London, una de les qualificacions amb  més prestigi internacional en astrologia i amb àmplia experiència dins del marc de la docència i difusió de l’astrologia dins i fora de la Faculty.

L’esperit que ens mou descansa en la potenciació de valors humans com la comprensió, el respecte, la llibertat, la coherència, l’harmonia, la cooperació, l’ecologia emocional i la integració de la persona en tots els seus aspectes: individual, social i universal. Entenem que l’experiència del coneixement ens porta a aquesta integració holística i  ens converteix en responsables i creadors de la nostra pròpia vida.